Studie Biologische Gezondheidskunde

Heb jij moeite met het blok 1.2 Homeostase, 2.2 Regelsystemen (BGK) of 2.2 Metabolisme en Activiteit (MLW)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Bijlespartner Maastricht biedt tentamentrainingen aan voor BMW studenten. Binnen 10 uur ben je helemaal klaargestoomd voor je tentamen!
 

Aankomende activiteiten

 
BOB4

Dinsdag 2 februari is het eindelijk weer zo ver: Na hard zwoegen voor de toets is het tijd voor een feestje. En niet zomaar een feestje, de  datingshow ft. Cupido! Natuurlijk geen échte datingshow maar gewoon een heerlijk feestje met een roze randje in het thema van valentijn met special guest: Onze eigen Cupido! Als dit nog niet fantastisch klinkt hebben we óók nog om 22.00 een gratis fust! Zorg dat je erbij bent op dinsdag 2 februari vanaf 21.30 in studentencafé de Beurs!

 

Bestuursinteresseborrel

Ben jij ambitieus? Zoek jij een extra uitdaging naast je studie? Heb jij een aantal uurtjes in de week over? Dan is het bestuur echt iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuur die onze prachtige vereniging volgend jaar wilt gaan besturen. Heb jij interesse? Kom dan dinsdag 23 februari vanaf 16.00 naar het hok voor onze bestuursinteresseborrel. Hier zullen alle bestuursleden aanwezig zijn om te vertellen over hun functie. Je kunt hier al je vragen stellen die je nog hebt onder genot van een hapje en een drankje!

 

Excursie
Zin om eens mee te gaan op activiteit iets verder van huis? Dat kan!  We gaan van woensdag 6 april (’s avonds) tot zondag 10 april op excursie naar……. KRAKAU! Een prachtige stad in het zuiden van Polen waar wij deze 4 daagjes zullen verblijven. De kosten hiervoor zijn 149 euro inclusief reis, verblijf, uitstapjes naar Auschwitz, de zoutmijnen, de biomedische faculteit in krakau en nog andere extra’s. Er zal ook genoeg vrije tijd zijn om zelf de stad te verkennen. De inschrijving start 25 februari om 10.30 ​bij het  hok, wees op tijd en zorg dat jij meegaat en een onvergetelijk reisje meemaakt met ons!

 

Introweek commissie (intro-cie)

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor een commissie binnen onze ? Wij starten binnenkort met de intro-cie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de introductieweek van de eerste jaars die de tweede week van het jaar zal plaatsvinden. Vorig jaar hebben we hier een prachtige week neergezet voor de eerste jaars. Lijkt het je leuk om dit te organiseren? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Wil je een leuk extra’tje voor op je CV?

 

Lid worden!!

Wil je graag lid worden van onze Studievereniging en gebruik maken van al het moois wat onze vereniging jou te bieden heeft?

Lid worden is mogelijk via 2 manieren:

– wanneer je het formulier invult onder het kopje “Lid worden”.

– kan wanneer je een boek bestelt via onze web shop. Je hebt dan de mogelijkheid om aan te geven dat je graag lid wilt worden van onze vereniging (je kunt dan direct gebruik maken van de studieboekenkorting). Jouw gegevens worden door ons verwerkt en je zult jouw persoonlijke inloggegevens voor onze website z.s.m. toegestuurd krijgen.

Informatie voor eerstejaars:

De contributie bedraagt €30,- voor een lidmaatschap tijdens je gehele studie Biomedische Wetenschappen. Dit bedrag zal via een automatische incasso van je bankrekening worden afgeschreven. Bij voortijdige beëindiging van je opleiding (in het eerste jaar) is het mogelijk om restitutie aan te vragen.

 

 

Informatie

Onze studievereniging is voor studenten van de opleiding Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Maastricht. De studievereniging is voor studenten, en door studenten van Biomedische Wetenschappen. Als studievereniging proberen wij er voor te zorgen dat de studententijd gepaard gaat met vele leuke activiteiten zoals verschillende feestjes en studie gerelateerde activiteiten. Aan het begin van elk blok is er bijvoorbeeld altijd een blok openingsborrel (BOB). Als lid bij onze vereniging kun je helpen bij de organisatie van verschillende activiteiten en uitstapjes. Denk hierbij aan een gala, een uitstapje naar een internationaal congres of een 4-daagse reis naar het buitenland.

Indien je lid wordt bij onze mooie vereniging krijg je ook veel korting op boeken en boeken pakketten, alsook (bijna) alle activiteiten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *